Gelaatsverzorging

Bij Esthetiek Natalia kan je terecht voor zowel gelaatsverzorging als huidverbetering.

Al onze verzorgende of huidverbeterende gelaatsbehandelingen zijn geschikt voor vrouwen, mannen en tieners.

Wat is het verschil tussen gelaatsverzorging en huidverbetering?
Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging is vooral gericht op verzorging van de gezonde huid met extra aandacht voor zen en relaxatie. Hier worden geen huidimperfecties en huidproblemen behandeld.

Tijdens gelaatsverzorging werken wij met zijdezachte producten van Jojoba-care op basis van jojoba-olie en heerlijke plantenextracten.  De heerlijke geuren van onze producten brengen jouw lichaam en geest tot rust en onze zachte bewegingen zorgen ervoor dat al jouw dagelijkse zorgen verdwijnen. Na de reiniging passen wij een lichte peeling aan en nadien voeren wij een heerlijke ontspannende massage van het gelaat, hals en decolleté uit en wij sluiten de behandeling af met een masker of een dagcrème. Tijdens de massage passen wij verschillende technieken toe afhankelijk van jouw behoeftes.

Indien gewenst, kan de behandeling gecombineerd worden met de diepte reiniging door middel van een huidsverbeteringsapparaat. Daarvoor gebruiken wij onze Hydra Vacuum om poriën wat extra te reinigen en de huidteint te verhelderen.

Wenst u dat tikkeltje meer? Dan passen wij Radio Frequentie toe om huidveroudering en huidverslapping aan te pakken. Door de opwarming van de dermis met de Radio Frequentie stimuleren wij de aanmaak van collageen en elastine wat zorgt voor huidverjonging en huidvernieuwing.

Huidverbetering

Terwijl gelaatsverzorging puur op relaxatie gericht is, worden huidverbeterende behandelingen toegepast bij huidproblemen en huidimperfecties. Daarvoor gebruiken wij verschillende behandelingen en het apparatuur. Lees hier over onze huidverbeterende behandelingen.

Heb je een specifieke huidprobleem? Bezoek onze pagina Huidproblemen” .

Wat kies ik?

Als je twijfelt of de behandeling voor jou geschikt is,  neem contact met ons op.