Wat is Mediplorer?

Mediplorer Beauty Program is een zeer effectieve innovatieve verzorging voor de huid gebaseerd op de nieuwste ontdekkingen op het gebied van dermatologie met behulp van revolutionaire technologieën. De cosmetica van Mediplorer is gebaseerd op de gepatenteerde ontwikkelingen van professor Hiki Masato, dermatoloog en een wetenschapper. Het schoonheidsprogramma weerspiegelt de filosofie van het merk: verzorging die uw huid een stralende schoonheid kan geven die al uw verwachtingen zal overtreffen. De Radiance Lift!

Ontwikkeld op basis van een combinatie van 4 soorten anti-verouderingspeptiden – SYN-HYCAN, SYN-COLL, SYN-TACKS, SYN-AKE, Vit E, Vit C, colloïdaal zilver, olijfolie, Shea butter en Damascus rozenolie zorgen de Mediplorer producten voor een jeugdige en strakke uitstraling. Bovendien, bevorderen de peptiden de productie van collageen, hyaluronzuur, proteoglycanen, evenals spierontspanning en de eliminatie van mimische rimpels.

Wat is Carboxytherapie?

Carboxytherapie is een zuurstoftherapie door middel van CO2 (koolzuurgas) gelmasker.

Hoe werkt Carboxytherapie?

Carboxytherapie werkt heel simpel. Wanneer de CO2 gelmasker de huid aanraakt, wordt er een zuurstofarme omgeving gecreëerd op de huidoppervlakte. Deze zuurstofarme omgeving brengt de huid in een stresssituatie waardoor het lichaam verplicht wordt om extra zuurstof via het bloed naar de huidoppervlakte te brengen om de zuurstofarme omgeving van zuurstof te voorzien. Dit is een natuurlijke reactie van het lichaam, een hypoxie.

Hoe werkt Carboxytherapie CO2 masker?
 • kooldioxide of koolzuurgas verbetert de bloedcirculatie, normaliseert metabolische processen, verrijkt de cellen met zuurstof en is een geleider van actieve ingrediënten naar de onderhuidse huidlagen.
 • bevat CO2 in een concentratie van 3500-4000 ppm.
 • in de eerste 10 dagen van gebruik verwijdert het masker een doffe teint, mee-eters en het schilfering. Na 1-3 maanden van toepassing werkt perfect bij acne en post-acne, verlicht ouderdomsvlekken en vernauwt de poriën.
 • regelmatig gebruik van het masker van 3 maanden tot een jaar helpt de huidelasticiteit te verbeteren en het aantal rimpels te verminderen, verwijdert overtollige vetophopingen op het gezicht, verbetert de hydro-lipidenbalans en heeft hydraterende eigenschappen.
Wat doet Carboxytherapie?
 • een hypoxische reactie zorgt voor het betere bloedtoevoer
 • een beter bloedtoevoer zorgt voor het snellere herstel van de huid na beschadiging door bv. de zon, chemische peels, laserbehandelingen, etc.
 • werkt antibacterieel op acne, door anaerobe P. bacterie acne van zuurstof te voorzien
 • werkt hydraterend, vermindert fijne lijntjes
 • verlichte huidpigmentatie, incl. post-acne pigmentatie
 • verkleint de poriën
 • verzacht en kalmeert de huid bij psoriasis en eczeem
 • verstevigt verslapte huid op de buik (striemen , ideaal na de bevalling, en boven de knieën
 • combineerbaar met al onze andere behandelingen incl. LED Lichttherapie

Meer info over LED lichttherapie vindt u hier.

De behandelingen zijn inclusief reiniging, het masker, gelaatsmassage, dagcrème.

 

Behandeling Prijs
CO2 masker Klassiek / Premium in combinatie met de behandelingen € 35,00 / € 45,00
Carboxytherapie Radiance Lift Klassiek € 110,00
Carboxytherapie Radiance Lift Premium.  Niet geschikt voor de gevoelige huid. € 120,00