JAPANSE GELAATSMASSAGE

Japanse gezichtsmassage is een verfijnde massagewijze die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels en meridianen behandelt. Japanse gezichtsmassage is een verjongingskuur zonder ingreep.

Japanse gezichtsmassage kan toegepast worden zowel in kuurvorm als in een aparte behandeling, maar heeft in kuurvorm het beste effect. Na een kuur van 10 beurten van 1x week is het resultaat het langst zichtbaar. Door elke week de tissues en spieren in je gezicht te stimuleren, werken wij op verstrakking en lifting.

Opgelet: twee belangrijke contra-indicaties voor Japanse gezichtsmassage zijn zwangerschap en acné.

 

INDIASE MASSAGE VAN HOOFD, NEK EN SCHOUDERS

De  Indiase hoofd-, nek- en schoudermassage is een ontspannende en therapeutische massage.

Indiase hoofdmassage staat bekend om zijn vermogen om stress te verminderen, hoofdpijn te verlichten, de slaap te verbeteren en de algehele welzijn te bevorderen.

Contra-indicaties: acute hoofdpijn, acute ontstekingsreactie van de hoofdhuid, korts, virale en /of bacteriële infecties, hernia

 

MANUELE LYMFEDRAINAGE VAN HET GELAAT, NEK, DECOLLETE

Lymfedrainage van het gelaat is een techniek die gericht is op het stimuleren van de lymfecirculatie in het gezicht en de hals om overtollig vocht en toxines af te voeren, zwelling te verminderen en de huid te revitaliseren.

BIOMECHANISCHE SPIERSTIMULATIE

Biomechanische spierstimulatie met het apparaat van Prof. Nazarov is een geavanceerde techniek die tot doel heeft spiertonus te verbeteren, gespannen spieren te ontspannen, de huid te verbeteren en een anti-aging effect te bieden.

 

Alle behandelingen zijn inclusief reiniging en dagcrème. Bij voorkeur kan een crèmemasker toegepast worden.

Behandeling Prijs
Japanse gelaatsmassage € 75,00
Indiase hoofd-, nek-, schouder- en aangezichtsmassage € 75,00
Manuele lymfedrainage van het gelaat, incl. massage van de rug, nek, schouders en decolleté € 85,00
Biomechanische spierstimulatie van het gelaat excl./incl. rugmassage € 85,00/€ 95,00