ONTSPANNINGSMASSAGE

Als jij op zoek bent naar een manier om te ontspannen en te genieten van een heerlijk verwenmoment, dan is lichaamsmassage misschien wel precies wat jij nodig hebt. Een lichaamsmassage is een geweldige manier om je spieren te ontspannen en de stress van het dagelijks leven los te laten.

Bij een lichaamsmassage wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken om de spieren te ontspannen en de doorbloeding te verbeteren.

Een lichaamsmassage heeft niet alleen fysieke voordelen, maar kan ook helpen bij het verminderen van stress en angstgevoelens omwille van zijn therapeutisch effect. Het kan je helpen om je geest te ontspannen en je energieker te voelen.

Hoe werkt het?

Door de aanraking produceert onze huid  een hormoon, huidserotonine, dat de productie van serotonine, prolactine en oxytocine in de hersenen stimuleert. Deze “bindingscocktail van gelukshormonen” is een natuurlijke rem op het stresssysteem, wat zorgt voor meer ontspanning en relaxatie en vermindert jouw bindingsangsten.

Bij het kiezen van een lichaamsmassage is het belangrijk om rekening te houden met jouw persoonlijke wensen en behoeften. Er zijn verschillende soorten massages beschikbaar, zoals een ontspanningsmassage, sportmassage of diepe weefselmassage.

Als jij op zoek bent naar een ontspannende massage, dan is een ontspanningsmassage bij Esthetiek Natalia een goede keuze. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van langzame en zachte bewegingen om de spieren te ontspannen en de doorbloeding te verbeteren.

Klaar om te genieten van een heerlijke lichaamsmassage? Maak vandaag nog een afspraak en geef jouw lichaam de ontspanning en verzorging die het verdient!

Combineer onze klassieke lichaamsmassage met een hot stone massage voor nog meer ontspanning en geluksgevoel.

 

Behandeling Prijs
Lichaamsmassage 60 min € 90,00
Lichaamsmassage 75 min € 115,00
Lichaamsmassage 90 min € 135,00