Wat is lichttherapie (LED therapie)?

LED is een afkorting van van de Engelse term “light emitting diode”. Het gaat hier om het type lichtbron en NIET om het soort licht. Ten onrechte denken veel mensen dat LED verwijst naar het soort licht dat uit het lampje komt, maar dat is niet waar. De LED’s zijn de lampjes zelf.

Hoe werkt de lichttherapie?

Beschouw het als fotosynthese voor de levende dierlijke organismen. Celluma Pro lichttherapie bootst een natuurlijk foto-biochemisch reactieproces na om veilige, UV-vrije lichtenergie op laag niveau te leveren door middel van een klinisch erkend, intens LED-apparaat. Deze foto-biochemisch reactieproces veroorzaakt een cascade van metabole gebeurtenissen die resulteren in bio-chemische en cellulaire veranderingen.

Wij gebruiken Celluma Pro om de natuurlijke vitaliteit van uw lichaam te herwinnen en te behouden zonder de zorg voor gevaarlijke bijwerkingen die vaak geassocieerd worden met medicijnen en actuele onderwerpen.

Celluma Pro is ontworpen om een veelvoud aan huid-, spier- en gewrichtsaandoeningen aan te pakken. Het is een gebruiksvriendelijk apparaat met instellingen voor acnetherapie, anti-age en behandeling van rugpijn, pijn aan de knie en schouders.

 

BehandelingPrijs
LED Lichttherapie 20 min.€ 24,00
LED Lichttherapie 30 min.€ 36,00