Bij Powder brows worden de wenkbrauwen volledig ingeschaduwd met pigment. Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen. Met deze techniek van permanente make-up wordt met een PMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht, waardoor het lijkt alsof je jouw wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi-permanent. Powder Brows techniek wordt gebruikt bij vrouwen waarbij de wenkbrauwen dun en licht zijn geworden. Ook voor wie graag wat meer aanwezige wenkbrauwen wenst, is deze techniek uiterst geschikt.

Powder brows gaan gemiddeld 1,5 jaar mee mits men zich houdt aan de nazorginstructies. Het is belangrijk om na de behandelingen alle adviezen op te volgen zodat men langer kan genieten van de Powder Brows.

Voordelen:
  • geen open wonden
  • de huid geneest sneller en verliest weinig pigment
  • oogt natuurlijk, lange houdbaarheid, geen nood aan make-up
  • geschikt voor alle huidtypes, ideaal voor mensen met een vette huid en/of grove poriën, is zeer geschikt voor de rijper huid
  • zorgt voor symmetrische wenkbrauwen
  • houdbaarheid bij een vette tot normale huid: ongeveer 8 tot 14 maanden
  • houdbaarheid bij een droge tot zeer droge huid: ongeveer 15 tot 24 maanden

Powder Brows zijn niet geschikt voor mensen met immuunziektes, ernstige huidaandoeningen, zwangere vrouwen en personen die bepaalde geneesmiddelen nemen o.a: bloedverdunners of  geneesmiddelen die afgeleid zijn van Vitamine A. Bij twijfel: raadpleeg uw arts.

Bij botuline toxine injecties of fillers raden wij aan om 4 weken te wachten vooraleer je een afspraak maakt voor Powder Brows. Indien u voor een keuze staat qua volgorde tussen Powder Brows of een injectie, raden wij aan om eerste de Powder Brows te laten zetten. Bij twijfel: raadpleeg uw arts.

 

 

BehandelingPrijs
Powder Brows / SPMU€ 180,00
Bijwerking (touch-up)€ 70,00