Wenkbrauwen shapen of wenkbrauwen stylen betekent wenkbrauwen in de gewenste vorm brengen door middel van één of meerdere technieken volgens de principe van Brow Mapping. Hier is het de bedoeling om strak afgelijnde symmetrische wenkbrauwen te creëren. Indien gewenst worden de wenkbrauwen geverfd met de wenkbrauwverf.

Hier zijn de verschillende manieren om je wenkbrauwen te shapen:

Waxen

Bij het waxen worden je haartjes inclusief de haarwortel tijdelijk verwijderd. Dit is een zeer geschikte techniek om strakke, afgelijnde wenkbrauwen te creëren.

Suikerontharing of Sugaring

Suikerpasta  is  een mengsel van suiker, water en citroenzuur. Door zijn samenstelling en de werkwijze is deze methode ideaal voor het creëren van natuurlijke minder strakke wenkbrauwen. De suikerpasta Is ideaal voor mensen met zeer gevoelige huid omwille van haar eigenschappen. Hierdoor is je huid minder snel rood of geïrriteerd.

Threading

Threading is het epileren met een draad of een touw. Dit is een Oosterse huidvriendelijke methode om wenkbrauwen te  shapen. De draad is vaak van katoen en met behendige twists worden alle ongewenste haartjes geëpileerd. Deze methode wordt gebruikt bij mensen die allergisch zijn aan wax, suiker en nikkel.

Epileren met pincet

Dit is de meest gebruikte manier van epilatie. In shaping wordt het pincet gebruikt voor de afwerking van wenkbrauwen.

Verven

Heeft u van nature mooie wenkbrauwen? Zijn ze gestyled, maar wenst u toch dat tikkeltje meer?  Door ze te laten verven verkrijg je het absolute droomresultaat. Een kleurtje geven aan uw wenkbrauwhaartjes zorgt voor het fantastische make-over effect dat ongeveer 3 weken lang een streling voor het oog is!

Nazorg met een verzorgende wimper- en wenkbrauwserum.

Behandeling Prijs
Wenkbrauwen shapen € 25,00
Verven van wenkbrauwen € 15,00
Verven van wimpers € 15,00
Verven van wimpers en wenkbrauwen € 28,00