Uit recent onderzoek van een mannenblad blijkt dat 76% van de lezers hun schaamhaar scheren. De belangrijkste reden om het schaamhaar weg te scheren is vanwege hygiënische, esthetische en medische redenen. Tegenwoordig laten steeds meer en meer heren hun schaamstreek ontharen. Wij werken vooral met suikerpasta. Indien nodig gebruiken wij ook wax of allebei.

Bij de ontharen van de mannelijke schaamstreek, worden alle ongewenste haren nauwkeurig en professioneel verwijderd. De ideale lengte van de haren is 5-7 mm.

Gelieve op voorhand uw ontharingsmodel te bepalen, alle soorten van piercing of gelijkaardige versiering te verwijderen en het uitvoeren van persoonlijke hygiëne is een MUST.

Deze behandelingen zijn strikt professioneel en ze dragen GEEN seksueel karakter. Heren die iets meer verwachten van deze behandeling, gelieve ons NIET te contacteren. Confronterende en uitdagende e-mails en berichten worden niet beantwoordt,  grensoverschrijdend gedrag in de praktijk wordt niet getolereerd.

 

 

BehandelingPrijs
Liesplooivanaf € 20,00
BoyBrazilian (penis, scrotum, bilnaad, anus)€ 40,00
Boyzialian of Full Wax slipmodel / Full Wax trunksmodel€ 57,00 / € 67,00
Schaambeenvanaf € 20,00
Bilnaadvanaf € 15,00
Kalmerende, ontstekingsremmende nabehandeling met Mud Puddle (100% natuurzuivere modder, rijk aan mineralen en collageen)€ 15,00

Ontharing om de 4 weken = 10% korting