Als jij op zoek bent naar een unieke en ontspannende massage ervaring, dan is een hot stone massage misschien wel precies wat jij nodig hebt. Deze massage maakt gebruik van warme stenen om jouw spieren te ontspannen en de bloedsomloop te verbeteren.

Bij een hot stone massage worden gladde basaltstenen gebruikt die verwarmd zijn tot een comfortabele temperatuur. Deze stenen worden op verschillende punten op jouw lichaam geplaatst, zoals de rug, nek en schouders. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe ontspanning.

Een hot stone massage heeft niet alleen fysieke voordelen, maar kan ook helpen bij het verminderen van stress en spanning. De warmte van de stenen helpt om de geest te ontspannen en kan je een gevoel van rust en kalmte geven.

Een hot stone massage kan ook helpen bij het verminderen van pijn en stijfheid in de spieren. Het kan de bloedcirculatie verbeteren en het lichaam helpen om afvalstoffen af te voeren.

Als jij geïnteresseerd bent in een hot stone massage, dan is Esthetiek Natalia het juiste adres.

Klaar om te genieten van de voordelen van een hot stone massage? Maak vandaag nog een afspraak en geef jouw lichaam de ontspanning en verzorging die het verdient!

Let op! Hot Stone massage van 15 minuten  wordt enkel gegeven in combinatie met een ontspannende lichaamsmassage en niet als aparte behandeling.

 

Behandeling Prijs
Hot Stone massage 15 min (rug, schouders en hals) € 30,00
Hot Stone massage 30 min (rug, schouders en hals) € 50,00
Hot Stone massage 75 min (volledig lichaam) € 90,00