Een heerlijke, ontspannende behandeling voor uw handen en de nagels. De nagels worden in een gewenste vorm gevijld en de nagelriemen worden wat naar achter geduwd. De dode huidcellen worden zorgvuldig verwijderd. Indien gewenst, brengen wij een basis- en een toplaag aan op de verzorgde nagels. En natuurlijk zorgt onze nagelriemolie voor “the finishing touch” en extra hydratatie.

Indien gewenst kan de manicure afgewerkt worden met een Gellak applicatie.

Gellak (soak-off gel) applicatie is het lakken van de nagels met een afweekbaar nagelproduct, die de eigenschappen van nagellak en een UV-gel heeft.

Bij een Gellak toepassing hoort een minimanicure. De draagbaarheid van de Gellak is tussen 2-3 weken afhankelijk van uw beroep. Er wordt aangeraden om maximaal na 3 weken de Gellak te laten verwijderen of vernieuwen omwille van de chemische processen die in de coating ontstaan. Bij te langdurig gebruik kunnen deze schadelijk zijn voor de nagel.

Heeft u breekbare, zwakke, splijtende nagels? Ontdek onze exclusieve IBX behandeling voor natuurlijke nagels als ook onder de Gellak applicatie.

 

BehandelingPrijs
Klassieke manicure incl. basis- en een topcoat€ 30,00
Gellak applicatie kleur / French incl. minimanicure€ 45,00/ € 60,00
Gellak verwijderen incl. verzorgen van nagelriemen met nagelriemolie€ 20,00
IBX versteviging onder Gellak€ 20,00