Esthetiek Natalia is een voetverzorgingspraktijk, schoonheids- en huidverbeteringsinstituut.

Mijn naam is Natalia Isaeva, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd voetverzorgster. Ik ben van Russische afkomst en rondde in 1997 mijn hogere studies af in Tasjkent (Oezbekistan). Sinds 1999 ben ik woonachtig in België. Ik spreek Nederlands, Engels en Russisch.

In 2013 ben ik begonnen als “pedicure aan huis” en in 2018 startte ik mijn pedicurepraktijk. Deze is inmiddels uitgegroeid tot een schoonheids- en huidverbeteringsinstituut.

Gedreven om de best mogelijke en meest complete behandelingen aan mijn cliënteel aan te bieden, blijf ik permanent bijscholen en bijstuderen op het vlak van voetverzorging, schoonheidsbehandelingen en gezondheid. Omdat ik sterk geloof dat de weg naar een mooie gezonde huid en een gezond lichaam begint van binnen, ben ik constant op zoek naar informatie en kennis op het gebied van voeding, huidverzorging, het functioneren van ons lichaam en het bereiken van innerlijke balans. Graag deel ik mijn kennis met jullie mee.

Dankzij mijn Russische taal volg ik opleiding bij de beste dermatologen, cosmetologen, artsen en wetenschapers uit Rusland, Ukraine en Wit-Rusland. Dit is wat mijn behandelingen zo uniek en anders maakt dan klassieke gelaatsbehandelingen in een doorsnee Belgisch schoonheidssalon. Een holistische aanpak in combinatie met de top producten geven de beste resultaten.

Ik ben eveneens fier op mijn samenwerking met huisartsenpraktijk “Het Eerstelijnshuis” en enkele dermatologen uit Deinze. Met Esthetiek Natalia garandeer ik u een persoonlijke aanpak, maak ik gebruik van de meest recente technieken en behandel ik elke vraag met de uiterste zorg.

De praktijk is gelegen in Astene, een deelgemeente van Deinze. De rustige groene omgeving zorgt voor een aangename sfeer. Zowel de paarden in de weide als de honden in hun kennel zijn een attractie voor de klanten. Esthetiek Natalia is gemakkelijk te bereiken en de ruime privé parking staat gratis ter beschikking voor ons cliënteel.

De openingsuren zijn flexibel, behandelingen zijn enkel op afspraak. De behandelingen zijn geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Personen met diabetes kunnen terecht bij Esthetiek Natalia voor een gespecialiseerde voetverzorging.

Voetverzorging aan huis is een extra dienst naar onze klanten toe die niet mobiel zijn.

Afspraak maken