In mijn vorige blogs vertelde ik jullie alles over onze lippen. Nog niet helemaal mee met het verhaal? Start dan gerust bij blog 1. In deze blog bouwen we verder op alles wat we al weten en reik ik jullie enkele fantastische producten aan om je lippen de verzorging te bieden die ze verdienen.

Onze lippen in ’t kort

Om jullie geheugen nog even op te frissen, zet ik de aandachtspunten uit mijn vorige blogs even voor jou op een rijtje:

  • Onze lippen vertellen ons onbewust iets over onze seksualiteit.
  • Onze lippen zijn erg gevoelig en fragiel door hun anatomische bouw.
  • Zowel interne als externe factoren en onaangepaste verzorging kunnen leiden tot schilfers, uitdroging en barsten.
  • Lippenbalsem biedt alleen op korte termijn verlichting en werkt verslavend.
  • Invasieve behandelingen met hyaluronzuur bieden wél een duurzame oplossing.

Val je uit de lucht of ben je toch nog niet helemaal mee? Aarzel dan niet om onze voorgaande blogs nog eens door te lezen.

Reinigingsproducten die je lippen doen stralen

Naast de invasieve Hyulu-In lipcontourbehandeling heeft Esthetiek Natalia veel meer voor jou in petto om je lippen mooi en gezond te houden. Ontdek hieronder de kwaliteitsvolle producten van Meder Beauty Science die ik speciaal voor jou selecteerde.

Nrj-Net revitaliserend reinigingsmasker EN1

Het micellair reinigingscomplex op basis van zoete amandel- en koolzaadolie verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen van het huidoppervlak. Verder houdt een complex probiotisch exfoliant, bacillus ferment, de natuurlijke celvernieuwing in de hoornlaag in stand en stimuleert het de volledige talgproductie waardoor de lippen niet uitdrogen. Daarnaast zorgen de actieve vormen van vitamine B voor een betere bloedcirculatie, de synthese van ceramiden en het herstellen van de barrièrefunctie van de huid. De rode kleur van je lippen is bij deze gegarandeerd. Last but not least zet het reinigingsmasker een rem op de negatieve effecten van roken, UV-stralen en luchtvervuiling dankzij een aanzienlijke dosis vitamine E en rozemarijnextract.

Functioneel exfoliërend masker Enzy-Peel EZ2

Exfoliatie maakt onze huid glad, herstelt de natuurlijke celvernieuwing en versterkt onze beschermende mantel, de hydro-lipide mantel.

Ook in dit masker speelt Bacillus Ferment een cruciale rol. Bacteriële enzymen lossen dode huidcellen, geoxideerde lipiden en overmatige afzettingen van keratine eenvoudig op en herstellen bovendien de gezonde synthese van de talg. Dankzij een soort vloeibaar glas ontstaat een delicate peeling. Tot slot verzacht en voedt sheabutter onze huid en herstelt ze onze beschermende hydra-lipide mantel. Dankzij dit multifunctionele gezichtsmasker maak je in een mum van tijd komaf met schilfers.

Derma-Fill prebiotische vochtinbrengende crème DF6

Derma-Fill verzacht en hydrateert de huid, herstelt de natuurlijke beschermende en vochtvasthoudende eigenschappen, maakt het huidoppervlak glad en egaliseert de teint.
Hyaluronzuur herstelt het vochtvasthoudend vermogen van de huid, kalmeert en verzacht de huid en herstelt het vochtgehalte in de diepe huidlagen. Het algenextract verzet zich tegen vochtverlies, terwijl het prebiotische BioEcolia de diversiteit en de gezondheid van je huidmicroboom herstelt.

Ben je geen voorstander van invasieve behandelingen, dan is deze crème je op het lijf geschreven. De hydraterende werking verricht wonderen.

Vita-Long epigenetische verjongingsolie VL6

Afschilferende lippen zijn verleden tijd dankzij de Vita-Long verjongingsolie. Deze epigenetische olie bestaat uit een mengeling van tien plantaardige oliën. De olie dringt eenvoudig in de lipidenlaag binnen, vermengt zich met onze huideigen lipiden en vult onze lipidetekorten perfect aan. Bovendien beschikt deze olie over vijf sterke antioxidanten die vrije radicalen bestrijden en huidaantasting- en veroudering tegengaan. Tot slot varen ook onze cellen hier wel bij. Een epigenetisch actief complex ondersteunt ons DNA en verlengt de levenscyclus van onze cellen.

 

Wil jij ook gezonde, rode lippen? Probeer dan zeker één van onze producten. Breng ze twee keer per dag aan en ervaar een indrukwekkend resultaat.

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met me op!