Wisten jullie dat het meest voorkomende probleem bij tieners van 13 tot 19 jaar acne is en dat 85% van de jongeren een acne-ervaring gehad hebben?

Vaak hoor ik van de ouders: “Ik heb het ook gehad en het was verschrikkelijk maar ja, wat wisten wij toen ervan? ”  De gevolgen van acne zoals post-acne littekens en post-acne pigmentatie zijn helaas zeer moeilijk om te behandelen en hebben vaak een zware emotionele en psychologische invloed op de persoon. Daarom moet je niet te lang wachten. In plaats van agressieve reinigingsproducten te gebruiken, jouw huid te schrobben of make-up te dragen om de acne te camoufleren zoek je beter hulp en advies bij personen die in acnebehandeling gespecialiseerd zijn.

Met Esthetiek Natalia probeer ik de tieners alsook de ouders te overtuigen om zo snel mogelijk aan de alarmbel te trekken en aangezien acne een erfelijke aandoening is, zo snel mogelijk in te grijpen, al bij het ontstaan van de eerste comedonen.  Dit is een cruciaal moment in behandeling van acne.

Om het verhaal korter te maken, heb ik voor u een aantal behandelingen geselecteerd die u zal helpen op weg naar een mooie en gezonde huid. Kom gerust langs voor een gesprek of een behandelingen en wij bekijken samen hoe we het acneprobleem kunnen aanpakken.

 

 

BehandelingPrijs
Prebiotische anti-acne behandeling EU-SEB (een problematische vette huid, acne en mask-acne, verwijde poriën en comedonen, microbioom herstellend na het gebruik van Isotretinoïne (Roaccutane))€ 90,00
Kalmerend anti-roodheid behandeling RED-APAX (huidirritaties door het dragen van het mondmasker, chronische ontstekingen van de huid,  atopische dermatitis, ….)€ 90,00
Chemische peelings€ 79,00
Microdermabrasie met OxyGeneovanaf € 59,00

Blogberichten

Wilt u meer informatie over dit onderwerp lees de onderstaande berichten.