Natalia Isaeva is een gespecialiseerde voetverzorgster. Sinds 2016 ondersteunt Natalia Isaeva het team van Het Eerstelijnshuis in Deinze als gespecialiseerd voetverzorgster.

De gespecialiseerde voetverzorger staat in voor het verstrekken van een basis voetverzorging en een aanvullende verzorging bij pijn of ongemak bij niet-risicovoeten door gebruik te maken van niet-invasieve technieken en remediërende producten en hulpmiddelen.

Het is belangrijk om te weten dat “medische pedicure” een foutieve benaming van “gespecialiseerde voetverzorging”  is aangezien voetverzorging geen paramedisch beroep is. Het is ook belangrijk  om het verschil tussen esthetische en gespecialiseerde voetverzorging te begrijpen:

  • esthetische voetverzorging is enkel esthetisch van aard en dient om de reeds gezonde voeten mooier te maken en diepgaand te verzorgen.
  • tijdens gespecialiseerde voetverzorging gaan wij pijnklachten en pathologieën behandelen. De focus ligt dan vooral op het aangetoonde pathologie (een ingegroeide teennagel, schimmelnagel (ook vaak kalknagels genoemd), likdoorns/eeltpitten, eksterogen, wratten, hyperkeratose, kloven …) en er wordt meer tijd voorzien om deze klachten te behandelen.
  • gespecialiseerde voetverzorging is een zeer persoonlijke behandeling en de prijs van de behandeling hangt van de aard van het probleem af. Wij raden aan om uw voeten om de 4-6 weken te laten verzorgen, en correcte verzorging thuis is een must. In sommige gevallen wordt de behandeling om de 2 weken uitgevoerd in samenspraak met de klant.

Indien het probleem buiten onze competenties valt, verwijzen wij u graag naar uw huisarts, dermatoloog of een podoloog.

 

BehandelingPrijs
Basis verzorging  (verzorgen van huid en teennagels zonder pathologieën, wegsnijden van oppervlakkige eelt zonder likdoorns en/of kloven)€ 37,50
Basis behandeling + behandelen van één specifieke nagel- of huidpathologie€ 42,50
All in pedicure (basis verzorging + behandelen van alle aanwezige nagel- en huidpathologieën)€ 47,50
Voetbadje + voetscrub€ 15,00
Relaxerende voetmassage€ 40,00
Interventie€ 20,00
Gellak applicatie kleur/French op de prijs van de behandeling€ 20,00 / € 25,00
Gellak/nagellak afhalen€ 5,00
Verplaatsing bij voetverzorging aan huis€ 1,20/km

 

Blogberichten

Wilt u meer informatie over dit onderwerp lees de onderstaande berichten.